Rólunk

Az Agataolek célja, hogy hiteles és naprakész tanácsokat adjon a felhasználóknak minden étrendről, fogyásról és edzés témáról. Az elmúlt 20 év alatt létrehozott és finomított, több mint 6000 tartalom tartalmú könyvtárunkat több mint 100 egészségügyi szakember és iparági szakértő írta, beleértve a tapasztalt dietetikusokat, táplálkozási szakembereket és személyi edzőket, majd az igazgatótanács által ellenőrzött orvosok. . Segítünk Önnek az egészséges életmódot, hogy szórakoztató és könnyű legyen.

 

Richard Olek, MD, egykori orvostudományi professzor, és a kardiológia és a szívelektrofiziológia területén régóta gyakorló orvos, kutató és szerző. Jelenleg az orvosbiológiai tanácsadóként és íróként él. Dr. Olek 20 éven át gyakorolt ​​és klinikai kardiológiát tanított, és számos tudományos cikket, könyvfejezetet és könyvet írt. A szabadalmaik elsősorban a bioszenzorok használatára vonatkoznak a szív-érrendszeri betegségek kimutatásában és megfigyelésében.

1990 óta “Olek” elektrofiziológiai vizsgálata “(Wiley-Blackwell, Oxford, 6. kiadás, 2017) a szívelektrofiziológiában résztvevők gyakori bevezetője. Két ellentmondásos könyve az amerikai egészségügyi rendszerről – “American Healthcare rögzítése – Wonkonians, Gekkonians és az egészségügy nagy egyesítési elmélete” (Közzététel vagy Perish DBS, Pittsburgh, 2007), és “Nyitott és mondandó Moo !: A jó polgárok” Útmutató a helyes gondolatokhoz és a helyes cselekvésekhez az Obamacare alatt ”(Közzététel vagy Perish DBS, Pittsburgh, 2012) – kapott dicséret és (mint ahogy elképzelheted) halom kupacokat.

Dr. Olek a szívbetegség mellett a Facebook-on található titkos kardiológiai oldalt is írja, ahol megvitatja a kardiológusok által nem beszélt dolgokat.