Adatvédelmi irányelvek

Az agataolek.com webhelyen komolyan vesszük az online adatvédelmet, és tiszteletben tartjuk a felhasználók közösségének aggodalmait. Ebben a házirendben (az „Adatvédelmi irányelvek”) adatvédelmi gyakorlatunkat az agataolek.com-on keresztül gyűjtött információk alapján írjuk le, hogy tájékozott döntéseket hozzunk arról, hogyan osztja meg az információkat, amikor meglátogatja vagy használja az oldalt.

Ha Ön úgy dönt, hogy ezt az információt megadja, közvetlenül, Öntől gyűjthetünk adatokat, beleértve a személyes adatokat is. Például megadhatja nekünk a nevét és elérhetőségeit (például egy e-mail címet), a születési dátumot vagy az ilyen jellegű egyéb adatokat, amikor feliratkozik hírlevelünkre, vagy részt vesz a webhelyen elért promóciókban vagy felmérésekben.

Ön is dönthet úgy, hogy személyes adatokat szolgáltat magáról, amikor részt vesz a fórumon vagy fórumon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ezeken a fórumokon közzétett információkat bárki megtekintheti vagy rögzítheti, aki meglátogatja a webhelyet, ezért ne tegyen közzé olyan érzékeny személyes adatokat, amelyeket nem szeretne nyilvánosan elérni.

A webhely elérésekor a mi partnereink és partnereink automatikusan összegyűjthetnek bizonyos információkat a látogatásról olyan eszközökkel, mint a cookie-k, a web beaconok és más hasonló technológiák. A webhely látogatásakor automatikusan gyűjtött adatok tartalmazhatják az Ön IP-címét, az operációs rendszer jellemzőit, a böngésző és a rendszerbeállítások adatait, az oldalhoz való hozzáféréshez használt számítógép vagy mobil eszköz adatait, egyedi eszközazonosítókat, kattintási adatokat ( amely az oldal böngészése során megjelenő oldalról-útvonalat mutatja). Mi vagy harmadik fél partnereink egyesíthetünk adatokat, amelyeket mindannyian automatikusan gyűjtünk, és az Önnel kapcsolatos egyéb információkat, beleértve az Ön által megadott információkat is.