DMCA

Amikor az egészségedről van szó, nemcsak magabiztosnak kell lenned a választásodban, hanem azokra az információkra is, amelyek segítenek nekik. Ezért fontosnak tartjuk, hogy megosszuk, hogyan járunk el azzal, amit csinálunk – attól, hogy hogyan készítünk és biztosítjuk a tartalmunk pontosságát a mögötte lévő és többé.

A következő szabályozza az összes agataolek.com tulajdonságot, köztük az agataolek.com Health, agataolek.com Fit, agataolek.com Mind és az agataolek.com családot. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben.

Agataolek.comis része a Dotdash kiadói családnak.

alapelvek
Az agataolek.com webhelyeinek minden egyes tartalmát az alapelvekkel szem előtt tartva tervezték és hozzák létre:

Először az olvasóink jönnek: minden cikket közzéteszünk, mert a szakértelem és a közönségadatok alapján úgy érzi, hogy segít jobban megérteni az egészségét. Az új tartalmi ötleteket a jelenlegi kutatások, az orvosi fejlesztések, az irányadó változások, az előfordulási arányok, a trendek stb. Ihlette.

Megbízható információ a hatalom: a tartalmát megbízható kutatásban gyökerezzük, amely tükrözi az orvosi és wellness szakértői közösségek jelenlegi megértését, hogy érezhesse magát arra, hogy döntéseket hozzon az Ön és szerettei számára.

Inklúzió: Míg a tartalom elsősorban az amerikai közönség számára készült, annak érdekében, hogy adott esetben a különböző korúak, fizikai és mentális képességek, nemi identitások, szexuális orientációk, etnikai csoportok számára fontos információkat és különbségeket reprezentáljon, kapcsolati állapotok és családi típusok.